Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Με πολλές δραστηριότητες

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Οι παιδαγωγικές δράσεις που έγιναν στο πλαίσιο των διδασκομένων μαθημάτων αλλά και σε προγράμματα που υλοποιούνται στο σχολείο παρουσιάζονται στην γιορτή λήξης του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Αυτά τα «επιπλέον» που κάνουν το σχολείο να ξεχωρίζει! Οι οικογένειες των μαθητών προσκαλούνται την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στο σχολείο να τα γνωρίσουν σε γιορτινό περιβάλλον με εδέσματα, μουσική και χορό!


Στην διάρκεια της γιορτής λειτουργούν εκθέσεις με τις καλλιτεχνικές εκφράσεις και τα τεχνολογικά δημιουργήματα που παρήχθησαν από τους μαθητές στο σχολείο. Παρουσιάζεται η σχολική θεατρική παράσταση, «Ένας γλάρος σε φουρτούνες», που έλαβε δύο βραβεύσεις, ενώ η χορευτική ομάδα επιδεικνύει τις χορευτικές της δεξιότητες. Ενημέρωση για τα προγράμματα που καλλιεργούνται στο σχολείο και ωφελούν πολύ στην μαθησιακή πορεία και την κοινωνικοποίηση των παιδιών.
Προσφέρεται το περιβάλλον της γιορτής λήξης του σχολικού έτους και για την πιο άνετη επικοινωνία εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, στα "πηγαδάκια" που δημιουργούνται με την πάντα ενδιαφέρουσα θεματολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου