Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

Θερινή δημιουργική απασχόληση 

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) για παιδιά 6-14 ετών διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας για το καλοκαίρι. Διαρκεί πέντε εβδομάδες (18 Ιουνίου-19 Ιουλίου) καθημερινά από τις 7:45 το πρωί ως τις 4:00 το απόγευμα.

Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά. 
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται το χρονικό διάστημα  από 10 ως και 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ματθαίος Λιούγκας» ( πλατεία Νυμφών), τις ώρες 8:30 – 20:00.
Τα παιδιά που  συμμετέχουν στο πρόγραμμα  έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τα γνωστικά τους πεδία, να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων, όπως στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση,  να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές, να διασκεδάσουν με περιπέτειες κινηματογραφικών ηρώων και να κοινωνικοποιηθούν. Παράλληλα  πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές εκδρομές, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής και είναι τα εξής: 
- Υπεύθυνη δήλωση γονέα (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής όπως και η αίτηση)
- Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2013)
- Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας
- Ιατρική βεβαίωση του παιδιού
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης κοστίζει 50€ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το τηλέφωνο 210 8943800.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου