Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Στο Facebook

 Να ξεμπλοκάρουμε το Διάλειμμα

Το Διάλειμμα χρειάζεται την βοήθεια των επισκεπτών-αναγνωστών του! Να μπορεί να διαχέει  ελεύθερα τις αναρτήσεις του στο facebook από το οποίο έχει αποκλειστεί, με ασαφή λόγο.

Βρέθηκε τρόπος να ξεμπλοκαριστεί το Διάλειμμα στο Facebook.
Ζητούμε την βοήθειά σας! Χρειάζεται ομαδική προσπάθεια, όσοι θέλετε την ελεύθερη διακίνηση των δημοσιεύσεων του Διαλείμματος, πατήστε στον σύνδεσμο:

https://developers.facebook.com/...

 Πατήστε το let us know (βλέπε φωτό)

 

και σε αυτό που θα βγει κάντε copy paste αυτό:
Dear sirs
www.to-dialeimma2.blogspot.com is a highly respected school digital newspaper for about 14 years now,  awarded in Greece, not a spam page.
We have had a pop up window problem but we managed to fix it. Please unspam the URL so that we can get in touch with parents and students .
Thank you for your time!
το ονομά σας

Η Φωνή του κόσμου πιστεύουμε ότι πείθει τους ιθύνοντες του Facebook να προσέξουν τις δημοσιεύσεις του Διαλείμματος, ότι «δεν παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας».
Διότι το Διάλειμμα:
  • Παρουσιάζεται με την πραγματική του ταυτότητα.
  • Αποφεύγει τις απειλητικές εκφράσεις που πιθανόν εκφοβίσουν τους αποδέκτες τους, τους απομονώσουν ή τους αποτρέψουν από το να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις.
  • Σέβεται την αξιοπρέπεια των άλλων ώστε  να παρενοχλούνται ή να υποβιβάζονται.
Καιρός είναι το Facebook να αντιληφθεί ότι κάθε καταγγελία που λαμβάνει να ελέγχεται και όχι να λαμβάνεται άκριτα ως καλοπροαίρετη, υπάρχει και ο φθόνος στην κοινωνία που δεν χρειάζεται να ενθαρρύνεται!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου