Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Για νέα Διοίκηση και εκπροσώπους

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Αρχαιρεσίες, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, έχει ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. Οι γονείς ψηφίζουν για να αναδείξουν Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, και τους εκπροσώπους τους στη Σχολική Κοινότητα και στην Ένωση Συλλόγων Γλυφάδας.
Οι εκλογές διεξάγονται στη βιβλιοθήκη του σχολείου, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και η ψηφοφορία διαρκεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.
Για την άσκηση του δικαιώματος κάθε γονέας να έχει την ταυτότητά του ή άλλο αναγνωριστικό δημόσιο έγγραφο και να είναι ταμειακά εντάξει, η οικονομική τακτοποίηση, των 10€, γίνεται και την ημέρα των εκλογών.
Και μην λησμονείτε: Η συμμετοχή των γονέων είναι σημαντική και αναγκαία στην ύπαρξη του Συλλόγου και στην συνέχιση του θεσμοθετημένου ρόλου του στην ζωή της σχολικής κοινότητας. Τα ψηφοδέλτια δεν έχουν «κλείσει», όσοι γονείς θέλουν να προσφέρουν από τον ελεύθερο χρόνο τους στο σχολείο που σημείο αναφοράς του είναι οι μαθητές, να το τολμήσουν!
Οι Δηλώσεις υποψηφιότητας (ΕΔΩ, σε αρχείο PDF) για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή, και τους εκπροσώπους στη Σχολική Κοινότητα και στην Ένωση Συλλόγων Γλυφάδας η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 9:00 το βράδυ. Κατατίθενται στη Εφορευτική επιτροπή, που την απαρτίζουν οι γονείς: Παλάτου Ιωάννα (6976958708), Παπαδάμ Παναγιώτα (6977992908),Ραβαζούλα Θεώνη (6957775350),που μπορείτε να επικοινωνήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου