Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ

Τρεις μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας διακρίθηκαν στον 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος 2021, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης και τελούσε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος!
Βραβεύτηκαν τα ποιήματα των μαθήτριών:
Πηγή έμπνευσης των μαθητριών ήταν το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Β' Γυμνασίου για τις δύο πρώτες διακρίσεις και το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Α' Γυμνασίου για την τρίτη διάκριση, τα οποία δίδαξε η καθηγήτρια Ζαφειρία Παπαδημητρίου.
Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ο αρχαιότερος πνευματικός όμιλος του δήμου Πετρούπολης και από τους παλαιότερους της Αττικής.  Ιδρύθηκε το 1969 και δραστηριοποιείται ευδόκιμα σε ιστορικά, μορφωτικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα.
Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες που διέπουν τη διεθνή οργάνωση UNESCO. Καλλιεργεί τα ιδανικά της  και μέσω πολιτισμικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων προσδοκά να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου, στην εμπέδωση της ειρήνης και τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου