Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Με αντίκες και συναυλία

Πρωτομαγιά στη Γλυφάδα

Ο Μάης μπαίνει στη Γλυφάδα με νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από μία έκθεση ρετρό αυτοκινήτων η οποία συνδυάζεται με τους ροκ ρυθμούς των «1550»! Το ενδιαφέρον πρωινό πραγματοποιείται την Κυριακή 1 Μαΐου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, στον "Δρόμο των Ποιητών", όπως έχει ονομαστεί ο πεζόδρομος της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
 Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) συνδιοργανώνουν ρομαντική ανοιξιάτικη έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες. Πρωταγωνιστές των δρόμων μιας άλλης εποχής στα οποία περιλαμβάνονται βανάκια που θυμίζουν την εποχή… των χίπηδων, μηχανές, τζιπ, κάμπριο και ο ιστορικός «σκαραβαίος».
Η δημοφιλής ροκ μπάντα «1550», στις 12:00 το μεσημέρι, παρουσιάζει διασκευασμένα κλασικά τραγούδια, όπως, «Το παλιό μου παλτό», «Δεν είσαι εδώ», «Βενζινάδικο», «Θεός αν είναι», «Σταρ του σινεμά», «Αμερικάνο». Ντύνοντάς τα με το δικό της χαρακτηριστικό ήχο, παράλληλα σεβόμενη την ιστορία και τον στίχο του κάθε τραγουδιού. Με αυτόν τον τρόπο κατορθώνει να κάνει τα τραγούδια «δικά της», αφού το κριτήριο της επιλογής δεν είναι ένα παροδικό σουξέ, αλλά  μια μικρή ιστορία πίσω από το κάθε τόλμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου