Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Δημιουργικές διακοπές

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και διαρκούν μέχρι την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρόνιας, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Χρονικό διάστημα υπέρβασης της καθημερινότητας!
Κάνουμε δραστηριότητες που οι καθημερινές δραστηριότητες του σχολείου λειτουργούσαν περιοριστικά. Να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο να βρεθούμε με τους φίλους, να γνωρίσουμε τον τόπο μας, να απολαύσουμε τις ομορφιές του.
Η χαλάρωση του καλοκαιριού προσφέρεται και για διάβασμα, εννοείται όχι σχολικών βιβλίων. Προτάσεις βιβλίων υπάρχουν στο Διάλειμμα που διευκολύνουν την επιλογή. Προσφέρεται και για θερινό κινηματογράφο. Με τους γονείς ή με την παρέα σας απολαμβάνετε την ταινία της αρεσκείας σας κάτω από τον έναστρο ουρανό! Υπάρχουν ανοιχτοί χώροι στους οποίους διοργανώνονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, επιλέγουμε αυτές που παράγουν πολιτισμό και πηγαίνουμε να ψυχαγωγηθούμε. 
Η Γλυφάδα αποτελεί ευρύτερο πόλο έλξης  διότι προσφέρει πλήθος διάφορων και διαφορετικών προτάσεων ψυχαγωγίας. Από περίπατο στο βουνό ή την παραλία, ποδηλατάδα, κολύμπι σε φροντισμένες παραλίες μέχρι και καταστήματα που ικανοποιούν ποικιλία απολαύσεων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ και  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΣ. Το Διάλειμμα συνεχίζει με καθημερινές αναρτήσεις και το διάστημα των Θερινών διακοπών με ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και με προτάσεις ψυχαγωγίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου