Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

SNF Nostos Health μουσική, διασκέδαση

 Συναυλίες με Locomondo, Good Job Nicky, Masked Wolf και Jorja Smith

Δύο  συναυλίες
με τους: Locomondo, Good Job Nicky, Masked Wolf και Jorja Smith, με ελεύθερη είσοδο, προσφέρει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο πλαίσιο της δράσης  SNF Nostos Health, στις 23 και 24 Ιουνίου. Ειδικότερα:
Οι Locomondo, από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχονται στη σκηνή του SNF Nostos, στο «Ξέφωτο», την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 10:00 το βραδυ, για να χαρίσουν ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτυ. Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς καταφέρνουν να ξεσηκώνουν όλες τις ηλικίες και να τους ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού. 
Ακολουθεί ένα διάλειμμα στις 11:45 με Drones Show, με το βλέμμα να εστιάζει ψηλά στον ουρανό, όπου 350 φωτεινά drones αποσπούν την προσοχή από τα αστέρια του καλοκαιρινού νυχτερινού ουρανού!
Τα μεσάνυχτα η βραδιά συνεχίζεται στην «Αγορά» με dj sets γνωστών παραγωγών.
Ένα νέο δυναμικό μουσικό line-up στο «Ξέφωτο», την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ, με τους: Good Job Nicky, Masked Wolf και Jorja Smith. 
Ο καλλιτέχνης-φαινόμενο Good Job Nicky ανοίγει τη βραδιά με τον ιδιαίτερο προσωπικό μουσικό ήχο και στιλ του. Ακολουθεί ο Αυστραλός rapper Masked Wolf, γνωστός από την  επιτυχία του «Astronaut in the Ocean», έρχεται να ταξιδέψει τους θεατές σε μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, γεμάτη συναίσθημα αλλά και έντονες στιγμές hip hop μουσικής. Το line-up ολοκληρώνει η Jorja Smith, η οποία έχει μαγέψει τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, από το ξεκίνημα της μουσικής της καριέρας με τη δυναμική και συναρπαστική της φωνή. Έχει αποθεωθεί παγκοσμίως για τις υποβλητικές συνθέσεις, τη δυναμική ερμηνεία, το αγνό συναίσθημα και το αστείρευτο ταλέντο της.
Τα μεσάνυχτα διάλειμμα με  Drones Show και στις 12:15 στην «Αγορά» συνεχίζεται η βραδιά με DJ Party & Laser projections.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου