Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Copy Cat

  Ανακτήστε αρχεία από γδαρμένα CD/DVD και χαλασμένους σκληρούς δίσκους
του Κυριάκου Οικονομίδη

Το Copy Cat είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που προσπαθεί να ανακτήσει κατεστραμμένα αρχεία από σκληρούς δίσκους και δισκάκια CD/DVD. Ο ίδιος δημιουργός έφτιαξε και το περίφημο MP3 Knife, με το οποίο κόβετε τα MP3 και τα κάνετε ήχους κλήσης.

Στην ουσία, το πρόγραμμα παραλείπει τα άχρηστα bytes από ένα αρχείο και σώζει τα υπόλοιπα. Δυστυχώς, δεν έχω κάτι πρόχειρο για να το δοκιμάσω και να σας πω την εμπειρία μου με το πρόγραμμα. Πάντως, οι δημιουργοί του Copy Cat, λένε ότι δεν θα απογοητευτείτε και την δουλειά του την κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Βέβαια, μην περιμένετε από ένα άχρηστο και καταγρατζουνισμένο δισκάκι να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δεν έχετε όμως παρά να το δοκιμάσετε.
ΣΣ: Αρχικά, κατά την εκτέλεση του προγράμματος θα κληθείτε να επιλέξετε πόσα bytes να παραλείψετε όταν βρεθούν σφάλματα στο αρχείο που θέλετε να ανακτήσετε. Επιλέξτε το 1, ούτως η άλλως το προτείνει και η εφαρμογή. 
Σημαντικό: Αν και το πρόγραμμα έχει να ανανεωθεί αρκετά χρόνια, δοκιμάστηκε σε περιβάλλον Windows 10 και τρέχει απροβλημάτιστα. 

Στοιχεία προγράμματος

Έκδοση: 3.0, μέγεθος1.0 MB, λειτουργικό σύστημα: Windows All, κατασκευαστής: Vicky's Cool Softwares
 Κατεβάστε την εφαρμογή Download 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου