Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ON LINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Εννέα Μορφωτικά Ιδρύματα και Πρεσβείες στην Αθήνα προσφέρουν έναν online-διαγωνισμό
Ανακάλυψε την Ελληνική φράση που κρύβεται πίσω από τα «λουλούδια» στο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού και κερδίστε, δωρεάν τμήματα εκμάθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Τσεχικών (εδώ γίνονται δεκτοί μόνον όσοι είναι άνω των 18 ετών).
Πατήστε ΕΔΩ, και πάρτε μέρος στο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού. Πατήστε το βέλος που υπάρχει σε αυτήν την σελίδα. Εμφανίζεται η σελίδα της Γερμανίας. Πατάτε στις "τρεις ερωτήσεις", εμφανίζονται και τις απαντάτε! Με τον ίδιο τρόπο θα απαντήσετε τις ερωτήσεις της Πολωνίας , της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Τσεχίας. Κάθε απάντηση αντιστοιχεί σε ένα γράμμα της ζητούμενης φράσης.
Έχοντας βρει την ζητούμενη φράση την δηλώνετε στον σύνδεσμο "είστε έτοιμοι να δώσετε την απάντησή σας" όπου σας ζητούνται επιπλέον προσωπικά στοιχεία σας και ποια γλώσσα θέλετε να παρακολουθήσετε. Πατώντας "Υποβολή" έχετε λάβει μέρος στον διαγωνισμό!
Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου.  Οι νικητές ανακοινώνονται το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2014.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό βρίσκονται στον σύνδεσμο "κανόνες παιχνιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου