Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Έφηβος και νέες τεχνολογίες

Περιπτώσεις από την περιήγηση του Διαδικτύου

Σημαντική θέση στην ζωή των εφήβων κατέχει το διαδίκτυο, διότι προσφέρει πολλά! Η ασφάλεια της χρήσης του  είναι το εφόδιο που χρειάζεται ο κάθε χρήστης του διαδίκτυου για να έχει αυτό ρόλο προσφοράς.

Η Υπερβολική ενασχόληση με το διαδίκτυο, η Αυτοκτονικότητα, η Σεξουαλικότητα, ο Διαδικτυακός εκφοβισμός, το Επικίνδυνο διαδικτυακό περιεχόμενο, η Σεξουαλική παρενόχληση και η Διαδικτυακή αποπλάνηση, είναι τα θέματα που διαπραγματεύεται το νεο φυλλάδιο της Μονάδας Εφηβικής Υγείας.
Τα παρουσιάζει  με την παράλληλη αντιμετώπισή τους, με ελκυστικό και λειτουργικό τρόπο,  αφού πρόκειται για περιπτώσεις που δημιουργούν αμηχανία ως προς την διαχείρισή τους.
Είναι ένα φυλλάδιο χρήσιμο για όλους όσους περιπλανόνται στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα δε στους νέους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας, είναι ο φορέας που συγκρότησαν η Β' Παιδιατρική Μονάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Νοσοκομείο Παίδων "Π. και Α. Κυριακού", και επιτελεί σπουδαίο ρόλο στην πρόληψη και επίλυση των προβλημάτων των εφήβων.
Πατήστε ΕΔΩ για να εμφανιστεί το περιεχόμενο του φυλλαδίου σε αρχείο pdf..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου