Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ



ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ


Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας έχει αρχαιρεσίες. Οι γονείς ψηφίζουν για να αναδείξουν  Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, και τους εκπροσώπους τους στο Σχολικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και την Ένωση Γονέων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γονείς που έχουν παιδιά που φοιτούν στο 3ο Γυμνάσιο και είναι ταμειακώς εντάξει (η οικονομική τακτοποίηση γίνεται και την ημέρα των εκλογών).
Οι εκλογές θα γίνουν στο χώρο του σχολείου και η κάλπη θα είναι ανοικτή από τις 10.00 το πρωί έως τις 04.00 το απόγευμα.
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων που είναι εκλογοαπολογιστική, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο χώρο του σχολείου. Στην σύναξη αυτή οι γονείς που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι καταθέτουν συμπληρωμένη σχετική δήλωση που βρίσκεται ΕΔΩ
Και μην λησμονείτε: Η συμμετοχή των γονέων είναι σημαντική και αναγκαία στην ύπαρξη του Συλλόγου και στην συνέχιση του θεσμοθετημένου ρόλου του στην ζωή της σχολικής κοινότητας.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής: Βακουφτσή Αθηνά (Πρόεδρος) 6932457685, Τρύφωνα Ελένη (Γραμματέας) 6945496042 και Παταράκη Ελένη (Ταμίας) 6942797379.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου