Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα
Ένα ξεχωριστό αγώνα δρόμου φιλοξενεί η Γλυφάδα την Κυριακή, 15 Μαρτίου. Συνδιοργανώνεται από τους δήμους Γλυφάδας, Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και την Feel Good Sports Club και αποσκοπεί στην  προώθηση της άθλησης,  παράλληλα ενισχύοντας με ποσοστό των εσόδων το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.


H σειρά των αγώνων δρόμου έχει ως εξής:
Πειραιάς – 1η Μαρτίου (διεξήχθη)
Γλυφάδα – 15 Μαρτίου
Παλαιό Φάληρο – 5 Απριλίου
Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – 10 Μαΐου
Άλιμος – 24 Μαΐου
Οι αγώνες είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή ενός χιλιομέτρου για μικρά παιδιά δημοτικού (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄).
Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 8€ για το απλό πακέτο και στα 14 € για το πακέτο με τεχνικό T-Shirt.
Οι δρομείς προσέρχονται την Κυριακή 15 Μαρτίου στις  08:15- 09:30 π.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο, για να παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10 π.μ. Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στα 3χλμ. και στα 8χλμ., αλλά και στον τερματισμό με εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά και μπανάνες.
Η συμμετοχή στον αγώνα χρειάζεται να εγγραφεί ο ενδιαφερόμενος  (πατήστε ΕΔΩ). Οι δρομείς που το επιθυμούν έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και στους πέντε Δήμους συμμετέχοντας έτσι στο «Attica Run and Fun Grand Prix» και να κερδίσουν έπαθλα και δώρα. Η τελική βαθμολογία είναι συγκεντρωτική και από τους πέντε αγώνες. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις καλύτερες. 
Μετάλλια απονεμονται στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία σε κάθε αγώνα, κύπελλο για τον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Στην κατηγορία Grand Prix για τον πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια έπαθλο είναι ένα ταξίδι στη Ρώμη, για τη συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή δέκα χιλιομέτρων, ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπόλοιπων αγώνων θα κερδίσουν παπούτσια Saucony, 30 T-Shirts τεχνικά και 500 T-Shirts απλά μετά απο κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου