Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εθελοντική δράση

Προστασία και φροντίδα Υμηττού

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί προστατεύουμε τον Υμηττό», ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, σχολεία, φορείς και πολίτες, συμμετέχει στη μεγάλη εθελοντική πανελλαδική δράση της Κυριακής, 26 Απριλίου.
Η δραστηριότητα αυτή που συνδιοργανώνει ο Δήμος μαζί με το Let's do it Greece αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Γλυφάδας. Αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων για τον καθαρισμό των ακτών της Γλυφάδας και τη δενδροφύτευση στους πρόποδες του Υμηττού!
Η 26η Απριλίου  είναι  μέρα έμπνευσης, δημιουργίας και γιορτής! Σημείο συνάντησης όσων θέλουν να συμμετέχουν είναι το τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου στις 10:00 το πρωί.
Υπάρχει ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εξωραϊστικού ενδιαφέροντος, όπως καθαρισμός του βουνού, βάψιμο της πλατείας στο Πατητήρι, φύτευση νησίδας, ανακύκλωση, κοπή χόρτων, φροντίδα μονοπατιού, αλλά και πολλά παιχνίδια περιβαλλοντικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Η ημέρα κλείνει με τη βράβευση όλων των συμμετεχόντων φορέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου