Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

«Κόκκινη Νύχτα»

ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η «Κόκκινη Νύχτα», η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - κι αυτή τη φορά είναι διπλή.

Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, στην Γλυφάδα, διαρκεί από τις 3:00 το μεσημέρι μέχρι τις 10:00 το βράδυ. Την επομένη ακριβώς,  την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται στην Άνω Γλυφάδα (Τερψιθέα - Αγ. Τρύφωνα) η «Κόκκινη Κυριακή» από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.
Περιλαμβάνει ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα με ζωντανές συναυλίες, παρέλαση τυμπανιστών, άμαξες με άλογα, τη Φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ζογκλέρ, μπαλονοκατασκευές, κεράσματα, χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες ακόμα εκπλήξεις – δωρεάν για όλους! 
Στην Γλυφάδα, επιπλέον, στην πλατεία Κατράκη, θα έχει στηθεί η Ονειρούπολη με το σπίτι του Αη Βασίλη και Καρουζέλ! Στην Πλατεία Εσπερίδων, στις 5:00 το απόγευμα, ξεκινά η συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου, τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Κυριαζή. Άλλη μια συναυλιακή σκηνή υπάρχει στη διασταύρωση των οδών Λαζαράκη & Γρ. Λαμπράκη και στις 6:30 το απόγευμα, τραγουδούν ο Stan και ο Χρήστος Δάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου