Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

«Γοργόνες και μάγκες» στο Δήμο Γλυφάδας

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία-θεατρικό δρώμενο έρχεται στη Γλυφάδα! Την επετειακή μουσική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» παρουσιάζει ο Δήμος Γλυφάδας τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, στις 8:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη  και αντί  εισιτηρίου, προσφέρονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.
Το «Γοργόνες και Μάγκες», ένα από τα δημοφιλέστερα μιούζικαλ του Ελληνικού κινηματογράφου παραγωγής της Φίνος Φιλμ, του μαιτρ του είδους, Γιάννη Δαλιανίδη, πλημμυρισμένο από τα τραγούδια «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Ο άντρας που θα παντρευτώ» κ.ά. που μέχρι σήμερα είναι αξεπέραστα. Έρχεται στην θεατρική του εκδοχή, σε μουσική του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, σε σκηνογραφία του Μανόλη Παντελιδάκη, υπό τη μουσική διεύθυνση του καταξιωμένου σολίστα και ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη και τη ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή του Γιάννη Πλούταρχου!
Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής. Στον ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου. Στον ρόλο του Παναγή, μετά από 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση-σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής. Μαζί τους στο τραγούδι η Άρτεμις Ματαφιά πλαισιωμένη από χορευτές και ηθοποιούς. Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος. Συμμετέχει επταμελής ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη. Παρουσιάζει η Βάνα Μπάρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου