Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η νεοσύστατη σκακιστική ομάδα του 3ου γυμνασίου Γλυφάδας έλαβε μέρος στο 1ο πανελλήνιο σκακιστικό ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη διαδικτυακά, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου.
Πραγματοποίησε μια αξιοπρεπή εμφάνιση πάρα την περιορισμένη προετοιμασία και τον μεγάλο ανταγωνισμό, αφού συμμετείχαν σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα. Ολοκλήρωσε το τουρνουά με 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. 
Η ομάδα απαρτιζόταν από τον Έκτορα Παπαδέλλη του Γ3 στην 1η σκακιέρα, τον Απόστολο Γκρόζο του Γ1 στην 2η σκακιέρα, από τον Γρηγόριο Ντερέκη και τον Κωνσταντίνο Πετράκη του Γ3 στην 3η σκακιέρα και την Σήλια Μούργου του Γ3 στην 4η σκακιέρα. 
Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια όλων των παικτών της σκακιστικής ομάδας και ιδιαίτερα του Έκτορος Παπαδέλλη ο οποίος ολοκλήρωσε το τουρνουά αήττητος με 7 νίκες σε ισάριθμες παρτίδες, του Απόστολου Γκρόζου με 3 νίκες και της Σήλιας Μούργου με 2 νίκες. 
Τον συντονισμό και την οργάνωση της σκακιστικής ομάδας είχε ο καθηγητής Αντώνιος Ζαγοριανάκος, ο οποίος διευθέτησε με άριστο τρόπο και τις χρονοβόρες διοικητικές διαδικασίες της συμμετοχής.
Είναι βέβαιο ότι στην επόμενη διοργάνωση, κάτω από καλύτερες συνθήκες και με επαρκέστερο χρόνο προετοιμασίας, η ομάδα του σχολείου θα σημειώσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Έκτωρ Παπαδέλλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου