Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Το Διάλειμμα σε χρειάζεται…

Για να αρθεί ο αποκλεισμός από το Facebook

Το Διάλειμμα χρειάζεται να πείσει το Facebook ότι δεν είναι «ελέφαντας»! Να υποχρεωθεί να  εξετάσει αν πράγματι παραβιάζει τους κανόνες που έχει ορίσει και να άρει τον αποκλεισμό που του έχει επιβάλλει.
Στον αγώνα αυτό η βοήθεια των επισκεπτών έχει σημαίνουσα αξία για να πειστεί το Facebook και το Διάλειμμα να διαχέει την επιμελημένη ειδησεογραφία του χωρίς εμπόδια.
Είναι καιρός τώρα, που για άγνωστο λόγο δεν επιτρέπεται η δημοσίευση στο fb υλικού από την ιστοσελίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας. 
Ζητείται η συνδρομή, η βοήθεια σας σε αυτήν την δυσκολία, ώστε να αντιμετωπιστεί! Διαδικασία απλή που χρειάζεται λίγα δευτερόλεπτα… 
Αρχικά μπαίνετε ΕΔΩ 
και μετά αντιγράφετε και επικολάτε αυτό: 
Someone is abusing your Community Standards. Someone has made you believe that a highly respected and awarded school newspaper blog violates your standards. I cannot share school news such as this one: https://to-dialeimma2.blogspot.com/  Don’t let immature groups  abuse your community standards!
Η Φωνή των αναγνωστών πείθει τα πρόσωπα που διοικούν το Facebook, ώστε να προσέξουν τις δημοσιεύσεις του Διαλείμματος, διότι δεν «παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας», όπως αόριστα αναφέρει.
Διότι το Διάλειμμα:
  • Παρουσιάζεται με την πραγματική του ταυτότητα.
  • Αποφεύγει τις απειλητικές εκφράσεις που πιθανόν εκφοβίσουν τους αποδέκτες τους, τους απομονώσουν ή τους αποτρέπουν από το να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις.
  • Σέβεται την αξιοπρέπεια των άλλων χωρίς  να παρενοχλούνται ή να υποβιβάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου