Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ


Ζωγραφική, Φωτογραφία και Χειροποίητο Παραδοσιακό Παιχνίδι

Διεθνείς διαγωνισμούς Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού για μαθητές έως 18 ετών διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Επιμόρφωσης του Παιδιού της Αιγύπτου:

1) Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου». Οι διαστάσεις των έργων που θα υποβληθούν δεν θα πρέπει να είναι μικρότερες από 30 Χ 40 εκ. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων Ζωγραφικής: 30 Νοεμβρίου .

2) Διαγωνισμός Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού: οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικό βρίσκεται στην διάθεσή τους για να εκφράσουν την παράδοση της χώρας τους. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων: 30 Μαΐου .

3) Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέματα «Τα πορτρέτα – ελεύθερα - η αρχιτεκτονική – η φύση». Οι διαστάσεις των φωτογραφιών δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 30Χ45 εκ. ή τα 13Χ18 εκ. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων: 30 Μαΐου.
Όλα τα έργα που θα διαγωνιστούν αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Foreign Cultural Relations – Ministry of Culture – 44 Messaha St. Dokki – Giza – Arab Republic of Egypt.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω e-mail στο info@encc.org
 Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του Διαγωνισμού καθώς και τα στοιχεία που θα πρέπει να επισυναφθούν πίσω από κάθε έργο, γραμμένα σε υπολογιστή (όχι χειρόγραφα) στην αγγλική γλώσσα παρέχονται ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου