Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Smallpdf

Μετάτρεψε PDF σε WORD χωρίς να κατεβάσεις τίποτα
του Κυριάκου Οικονομίδη
Το Smallpdf είναι ένα εκπληκτικό online εργαλείο με το οποίο μπορείτε με ένα κλικ στην κυριολεξία να μετατρέψετε τα PDF σας σε οποιοδήποτε φορμάτ θέλετε. Οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν παρόμοια προγράμματα για να μετατρέπουν κυρίως τα PDF σε αρχεία Word ώστε να είναι επεξεργάσιμα. Το δοκιμάσαμε με ένα Ελληνικό έγγραφο που ήταν σε PDF και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, με το Smallpdf μπορείτε να μετατρέψετε τα PDF σε PPT (αρχείο PowerPoint), JPG (αρχείο εικόνας), XLS (αρχείο Excel), DOCX (αρχείο Word) και φυσικά το αντίστροφο. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία Split, δηλαδή διαχωρισμό του PDF σε πολλά αρχεία, Λειτουργία Merge, δηλαδή ενσωμάτωση πολλών PDF σε ένα, λειτουργία Επεξεργασίας, κλειδώματος και συμπίεσης των PDF.
Όλα αυτά εντελώς δωρεάν αλλά με έναν περιορισμό στην δωρεάν έκδοση. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια από τις παραπάνω μόνο με 2 αρχεία την ώρα. Μετά από μία ώρα σου επιτρέπει να μετατρέψεις ακόμα 2 αρχεία κ.ο.κ. Αν δεν είσαι επαγγελματίας, δεν νομίζω να σε ενοχλήσει και ιδιαίτερα, διότι ποιος είναι αυτός που θέλει όλα τα αρχεία PDF που έχει να τα μετατρέψει σε WORD
Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι WEB εφαρμογή, που σημαίνει ότι οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα να διαθέτετε (Windows, Linux, Macintosh), δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα.
Στοιχεία προγράμματος
Έκδοση: -, μέγεθος: -, λειτουργικό σύστημα: Είναι Web εφαρμογή, άρα σε όλα, κατασκευαστής: smallpdf

Πηγή: www.dwrean.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου