Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Σχολικός Αθλητισμός

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ

Να βιώσουν τον αθλητισμό ως παιχνίδι που αποσκοπεί στην διασκέδαση και στα οφέλη που προκύπτουν από αυτή την ενασχόληση έχει η δράση: «Σχολικός αθλητισμός Δ’ Αθήνας». Σχεδιάστηκε από το γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ’ Διεύθυνσης και έχει αποδέκτες τους μαθητές των Γυμνασίων της Νότιας Αθήνας. Διεξάγεται στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, το χρονικό διάστημα 21-25 Μαΐου.
Αντιπροσωπεία από 44 μαθητές, του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, συμμετείχε σε αυτή την δράση, χθες, Τρίτη 22 Μαΐου. Οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, πόλο, κολύμβησης, τζούντο αναμετρήθηκαν με άλλα γυμνάσια της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα οι μαθητές συμμετείχαν, διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας, αθλήματα όπως είναι το τζούντο, η τοξοβολία, το μπαντμικτόν,  τα λειτουργικά παιχνίδια, η αντισφαίριση και οι ξυλορακέτες.
Απουσίασε ο φανατισμός και οι ακολουθούμενες  αντικοινωνικές εκδηλώσεις του. Υπήρχε όμως το πάθος που εκδηλώνεται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με την μορφή της φανέρωσης της καλύτερης προσπάθειας και δεξιότητας. Η νίκη ή ήττα ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τους μαθητές.
Παντού έβλεπες χαρούμενα πρόσωπα που απολάμβαναν αυτήν την αθλητική εκδρομή!


ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Φορώντας το λογότυπο των  σχολικών αγώνων


Διεκδικώντας την μπάλα στο πόλο 

Κολυμπώντας προς στην αντίπαλη εστία

Εντυπωσιακή άσκηση δεξιότητας στο τζούντο

Ο οικοδεσπότης δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης


Και όμως είναι στιγμιότυπο  μπάσκετ





Οργανωμένη επίθεση για τέρμα

Αριστοτεχνικό άλμα στο τζούντο

Επίδειξη άσκησης με τρόπο που φανερώνει ικανότητα και γνώση  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου