Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Μονοήμερη εκδρομή στο αθλητικό κέντρο «Sport Camp» στο Λουτράκι πραγματοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. Όλοι οι μαθητές, έδειξαν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, να απολαμβάνουν την διαδρομή και το κλίμα στα πούλμαν ήταν ευχάριστο, καθώς αυτή η μονοήμερη εξόρμηση ήταν κάτι που τα παιδιά το περίμεναν με ανυπομονησία αρκετό καιρό.
Το camp στο οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδρομή, ήταν μεγάλος χώρος με πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις. Υπήρχαν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, beach βόλεϊ, τέννις, τοξοβολίας και πολλά ακόμα. Επιπλέον, διέθετε χώρους για φαγητό και ξεκούραση, όπως και καντίνα με διάφορα φαγώσιμα προϊόντα.
Οι μαθητές, έδειξαν να διασκεδάζουν και να περνούν καλά, παίζοντας διάφορα παιχνίδια και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες και αθλήματα. Υπήρχε και πισίνα, που φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Το μέρος δεν είχε μόνο γήπεδα! Είχε ένα πανέμορφο μικρό δασάκι! Πολλοί μαθητές απόλαυσαν μια βόλτα ανάμεσα στα δέντρα. Ευχάριστο μέρος συνάθροισης  ήταν η παιδική χαρά, αλλά και οι κερκίδες όπου συνδύαζαν και το θέαμα των αθλουμένων μαθητών.
Φάνηκε να χαίρονται και οι συνοδοί καθηγητές. Ενώ στο τέλος πριν την αναχώρηση, χόρεψαν όλοι μαζί μαθητές και καθηγητές παραδοσιακούς χορούς, γεγονός το οποίο ξεκίνησε από ένα παιχνίδι. Η  επιστροφή μπορεί να μην ήταν τόσο ευχάριστη, όσο η διαδρομή το πρωί, καθώς η κούραση είχε καταβάλλει τους μαθητές και όλοι ήθελαν να φτάσουν γρήγορα στο σχολείο. Παρ’ όλα αυτά, πέρασε ήρεμα και γρήγορα.
Εν κατακλείδι, αυτή η μονοήμερη εκδρομή  ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Αποτέλεσε ένα μικρό διάλειμμα στην καθημερινή ρουτίνα των μαθημάτων και ξεκούρασε και χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά. 
           
  Ηλιάνα Γιαννακοπούλου,  Σοφία-Αριάδνη Κόκκωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου