Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΜΕ...

Ο παρείσακτος που ταλαιπωρούσε το Διάλειμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα ανακαλύφθηκε και εκδιώχθηκε! Η πρόσβαση αποκαταστάθηκε από την δυσχέρεια που δημιουργούσε αρνητικές καταστάσεις.
Το πρόβλημα έλυσε ο εξαίρετος γνώστης των πληροφοριακών συστημάτων, Γιώργος Τζώλος, ο οποίος είναι κάτοχος υψηλής ειδίκευσης στα ψηφιακά προγράμματα και εργάζεται ως στέλεχος επιχείρησης. 
Ο κακόβουλος λαθρεπιβάτης εισήλθε μέσω ενός «αθώου» προγράμματος, που έδειχνε την κίνηση του ήλιου και της σελήνης. Υποχρέωνε τους επισκέπτες του Διαλείμματος να δουν μια διαφήμιση πριν διαβάσουν την ανάρτηση.
Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν διαρκείς προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος, χωρίς αποτέλεσμα. Επρόκειτο για «σπαμ» που χρησιμοποιούσε σύγχρονο λογισμικό, πολύ καλά κρυμμένο.  
Πρόβλημα που λειτούργησε περιοριστικά στην πορεία του Διαλείμματος. Τα αντιικά προγράμματα των υπολογιστών το παρουσίαζαν ως «επικίνδυνη ιστοσελίδα». Τα κοινωνικά δίκτυα απέκλεισαν την άμεση προβολή. 
Το βασικό πρόβλημα λύθηκε! Ακολουθεί η σταδιακή αποκατάσταση στα κοινωνικά δίκτυα και όπου αλλού δημιουργήθηκαν περιορισμοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου