Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

55 ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ιδιόμορφο το σχολικό έτος 2020-2021 κυρίως για τα παιδιά που μετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα σχολεία και τα φροντιστήρια το μεγαλύτερο διάστημα λειτούργησαν διαδικτυακά με ότι αυτό σημαίνει ως προς την ποιότητα της προετοιμασίας. Παράλληλα στην επιλογή της σχολής προστέθηκε και ο "κόφτης" του ειδικού μαθήματος, που σε αρκετές σχολές από κακή εκτίμηση(;) των διοικήσεων τους, λειτούργησε ως επιπλέον εμπόδιο στους υποψήφιους φοιτητές. Παρόλα αυτά 54 μαθητές του 3ου λυκείου Γλυφάδας τα κατάφεραν να γίνουν φοιτητές!!! 
Ολοκλήρωσαν μια ενδιαφέρουσα διαδρομή γεμάτη προσπάθεια και όνειρα. Την επιτυχία τους την χαιρόμαστε και εμείς, η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου τους, ευχόμενοι καλή και αποτελεσματική συνέχεια στην αισιόδοξη πορεία τους προς το μέλλον, για το καλύτερο αύριο. Αυτό το μέλλον που χρειάζεται ο τόπος!...
Στην κατάσταση δεν δημοσιεύονται τα ονόματα, αλλά ο προσωπικός κωδικός των παιδιών που μαθήτευσαν στο 3ο Λύκειο Γλυφάδας και ευδοκίμησε η προσπάθειά τους. Η απαγορευτική απόφαση ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας. 
Πατήστε ΕΔΩ για να εμφανιστεί ο κατάλογος με τις σχολές επιτυχίας των μαθητών του 3ου Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου