Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ στο ΣΧΟΛΕΙΟ

Οι κατασκευές στο μάθημα της Τεχνολογίας είναι έργο των μαθητών που πραγματοποιείται στο εργαστήριο του μαθήματος. Τα παιδιά προσεγγίζουν διαθεματικά το μελετώμενο θέμα, με γραπτή εργασία και παράλληλα το δημιουργούν χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό του εργαστηρίου Τεχνολογίας του 3ου Γυμνάσιου Γλυφάδας.
Η ολοκληρωμένη και διαθεματική προσέγγιση του θέματος μελέτης αναδεικνύει και την λειτουργική αξία των διδασκομένων μαθημάτων της εκπαίδευσης. 
Εισάγει παράλληλα τους μαθητές στην τεχνολογική σκέψη και τους εξοικειώνει με το εργασιακό και επιχειρηματικό περιβάλλον, απαραίτητα εφόδια που παρέχει η σύγχρονη εκπαίδευση.
Παιδαγωγικές ενέργειες που υπηρετούν την μορφωτική αξία της γνώσης.
Φέτος, τα δημιουργήματα είναι περιορισμένα λόγω Κορωνοϊού. Το περιορισμένο χρονικό διάστημα που λειτούργησε δια ζώσης το Εργαστήριο Τεχνολογίας οι μαθητές της Α’ τάξης δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις κατασκευές τους, όμως απόκτησαν μια ικανοποιητική εμπειρία! 
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και οι μαθητές της Β’ τάξης, αλλά η ομαδική λειτουργία της κατασκευαστικής διαδικασίας και ο άριστος συντονισμός επέτρεψε σε τμήματα να ολοκληρώσουν την εργασία τους.
Με την ευχή η νέα σχολική χρονιά να εξελιχθεί φυσιολογικά και να γευτείτε πλήρως τα οφέλη αυτού του μοναδικού μαθήματος. 

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου