Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Στην Γλυφάδα

 ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST

Το ιικό φορτίο του κορωνοϊού βρίσκεται σε άνοδο και στην Γλυφάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο του περιορισμού και της διαχείρισης της διασποράς του ιού ο Δήμος φρόντισε να εγκατασταθεί μόνιμο συνεργείο του ΕΟΔΥ που κάνει δωρεάν rapid test  στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείο επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος (είσοδος από τη Διαδόχου Παύλου, δηλαδή από την πλευρά της παραλίας).
Διενεργούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, τα δωρεάν rapid test, σε όποιον θελήσει, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Η προσέλευση γίνεται φορώντας μάσκα και με την ταυτότητα, οι δε ανήλικοι συνοδεύονται από τον γονέα τους ή με εξουσιοδότησή του.
Βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος, με κυβερνητική απόφαση, λαμβάνουν μόνο οι εμβολιασμένοι. 
Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος ενημερώνεστε άμεσα και δίνονται οδηγίες που συνδράμουν στον περιορισμό της διασποράς. 
Συνίσταται να ελέγχονται τακτικά με rapid test και οι εμβολιασμένοι, παρόλο που κατά την πολιτεία δεν έχουν υποχρέωση, διότι γίνονται και αυτοί φορείς μετάδοσης του ιού. Η πρόληψη και η προστασία είναι βασικά μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου