Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Δωρεά

Εγκυκλοπαίδεια ΠAΠYPOΣ - LAROUSSE –BRITANICA

Η εγκυκλοπαίδεια «Πάπυρος-Larousse- Britannica», που αποτελείται από 61 τόμους, δωρίθηκε από την ηθοποιό και συγγραφέα, Μίνα Νεγρεπόντη, στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας και κοσμεί την βιβλιοθήκη του εργαστηρίου Τεχνολογίας.
Θεωρείται ως η πλέον ακαδημαϊκή αλλά και δημοφιλής εγκυκλοπαίδεια της οποίας τα λήμματα είναι αξιόπιστα, σύντομα και εκλαϊκευμένα. Αποτέλεσμα που προσφέρει η εγκυρότητα και η αξιοπιστία τριών κορυφαίων διεθνών οργανισμών:  O έγκυρος Ελληνικός Οργανισμός ΠAΠYPOΣ, ο φημισμένος Ευρωπαϊκός Οργανισμός LAROUSSE και ο κορυφαίος Παγκόσμιος Οργανισμός BRITANNICA
Το διαδίκτυο έχει αφαιρέσει την χρηστικότητα των εγκυκλοπαιδειών αλλά δεν την έχει καταργήσει. Η αξιοπιστία των πληροφοριών την καθιστά λειτουργική κάτι που το ασύδοτο πλαίσιο λειτουργίας του διαδικτύου η αναζήτηση ακριβούς και εκλαϊκευμένης πληροφορίας απαιτεί περισσότερο χρόνο και κόπο.
Αποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης που πρόκειται να αξιοποιείται από τους μαθητές άμεσα στο εργαστήριο της Τεχνολογίας στην συγγραφή της γραπτής εργασίας στο θέμα που μελετούν, καθώς και να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες κάθε μαθήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου