Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Άνοδος

 Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο

Η ιστορία του Γιάννη, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του παλικαριού που ενθουσιάζει τους Έλληνες με την απόδοσή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά και για την ελληνικότητα που αναδύει, έγινε ταινία. 

Η πρωτότυπη ταινία του Disney+ «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», προβάλλεται την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (σήμερα), στις 21:00, στο Ξέφωτο του Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με ελεύθερη είσοδο
Είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ταξίδι της οικογένειάς του από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και έπειτα στην Αμερική. Μια ταινία, γυρισμένη στην Αθήνα, για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, η οποία έφερε στον κόσμο τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα – την πρώτη τριάδα αδελφών που κατέκτησαν πρωτάθλημα NBA. Η ταινία προβάλλεται στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.
Μετά την ταινία απολαμβάνετε τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά της εθνικής μπάσκετ σε γιγαντοοθόνη, στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ, όπου προβάλλεται ο αγώνας Ελλάς-Τσεχία σε απευθείας αναμετάδοση από την ΕΡΤ. 
Σύσταση! Γιάννη, βελτίωσε το παιχνίδι σου στο ένας εναντίον πέντε και η Ελλάδα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου