Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Συναυλία

 Αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Oυίλιαμς

Μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον τραγουδοποιό και συνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, όπου παρουσιάζονται διαχρονικά τραγούδια του που αγαπήθηκαν από τον κόσμο, διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας,  στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις  8.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.
«Άνθρωπε Αγάπα» είναι ο τίτλος του αφιερώματος το οποίο επιμελήθηκε και παρουσιάζει ο Μάκης Δελαπόρτας. Οι κόρες του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια και Μάρθα, ενώνουν τη φωνή τους με αυτή των αγαπημένων φίλων και συνεργατών του τραγουδιστή από την εποχή των Poll και της Eurovision μέχρι τα φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τις τελευταίες δημιουργίες του. Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά): Σοφία Αρβανίτη, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Μαρίνα, Κώστας Μαρτάκης, Εβελίνα Νικόλιζα, Πασχάλης, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Κώστας Τουρνάς, Λάκης Τζορντανέλλι.
Οι Poll (από αριστερά) Κώστας Τουρνάς, Σταύρος
Λογαρίδης, Robert Williams,Κώστας Παπαϊωάννου
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν προικισμένος μ’ ένα διακριτό και ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος, τόσο στις συνθέσεις του όσο και στις ερμηνείες του, έφερε έναν ευρωπαϊκό αέρα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, αφήνοντας το δικό του στίγμα. Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα καλύπτει τα τελευταία 50 χρόνια όλους τους τομείς της μουσικής: Δισκογραφία, θέατρο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, συναυλίες.
Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά  θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια που έγραψαν ιστορία όπως τα: Άνθρωπε αγάπα, Ήλιε μου – ήλιε μου, Σαν ένα όνειρο, Μίλα μου, Εσύ, Μάθαμε τον έρωτα, Μάθημα Σολφέζ, Στην πηγή μια κοπέλα, Εσύ κι εγώ, Τι τα θέλεις τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου