Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Ανταποκρίθηκαν οι γονείς, στην πλειονότητά τους, στην πρόσκληση του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας για τις τρεις ενημερωτικές συγκεντρώσεις, Α' , Β’ και Γ τάξεων αντίστοιχα, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.
Η Γυμνασιάρχης, Ευγενία Λουμπαρδιά, στην ομιλία της προς τους παρευρισκόμενους τόνισε την επιθυμία του σχολείου για συνεργασία με τους γονείς. Πληροφόρησε για   τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου. Ειδικότερα, με έμφαση στους γονείς της Α’ τάξης, ενημέρωσε για τις  απουσίες, την έγκαιρη προσέλευση, τις  εκδρομές, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα κινητά τηλέφωνα, την συμπεριφορά,  την επικοινωνία γονέων-σχολείου, τις  γραπτές δοκιμασίες, την πειθαρχία, τις κυρώσεις, τον σχολικό τροχονόμο, την εμφάνιση των μαθητών που πρέπει να είναι προσεγμένη χωρίς ακρότητες, και στις ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου. 
Στους γονείς απευθύνθηκαν και οι παρευρισκόμενοι καθηγητές παρουσιάζοντας τα μαθήματα που διδάσκουν δίνοντας έμφαση στην παιδαγωγική προσέγγιση του μαθήματός τους, ώστε να επιτευχθεί ποιοτική μάθηση.
Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Παρασκευάς Ρωμανός ζήτησε την συμμετοχή, προσωπική και οικονομική, των παρευρισκομένων στην πλαισίωση του συλλόγου. 
Αρκετοί γονείς μετά το πέρας της συνάντησης συνέχισαν τη συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς δημιουργώντας ενδιαφέροντα «πηγαδάκια» προβληματισμού και διαλόγου.

ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου