Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Athens Science Festival

 Το μπλε κεράσι και το κόκκινο μπιζέλι!

Αν ήμουν φρούτο θα ήμουν ένα μπλε κεράσι! Είμαι ο πλανήτης σου η Γη! Αν ήσουν φρούτο θα ήσουν ένα κόκκινο μπιζέλι! Ποιός να είσαι; Πως να μοιάζεις; Γιατί; 
Έχετε δει κοκκινα μπιζέλια και μπλε κεράσια σε δράσεις; Κάνουμε πειράματα λύνουμε γρίφους και μαθαίνουμε παίζοντας για την Γεωλογία του μπλε κερασιού και του κόκκινου μπιζελιού που;
Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων φυσικά! Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το πρωί, στο Athens Science Festival και έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην ενότητα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ, στην αίθουσα ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ.
Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το British Council και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πολλούς ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.
Από το 2014, το ASF παραμένει το μεγαλύτερο επιστημονικό φεστιβάλ που μεταφέρει τη νέα γνώση στο ευρύ κοινό μέσα από έναν συνεχή και ανοιχτό διάλογο με την επιστημονική, ακαδημαϊκή, ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα.
Την ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας την αποτελούν οι μαθητές:
Ανδρεόπουλος Ιάσων, Ατζουλή Αντιγόνη, Γεωργιλόπουλος Διονύσης, Γκένωσης-Βαγενάς Πάρης, Ζήκος Κωνσταντίνος, Καρακάς Ιωσήφ, Καρούσου Άννα, Κοσσυβάκης Ανδρέας Μάριος, Κριθαρούλα Αρετίνα, Λαγγούση Μελίνα, Μαγείρου Μελίνα, Μέντζου Σοφία, Μουλιώτα Αναστασία, Μουλιώτα Ελένη, Μπελιώτη Αλεξανδρα, Μπολόφη Μυρτώ, Νικόπουλος Κωνσταντίνος, Νικόπουλος Χαράλαμπος, Παλάτου Ευγενία, Παναγιώτου Νόρα, Πανόπουλος Ευάγγελος, Παπαδοπούλου Θεοδώρα, Παπαδοπούλου Λαμπριάννα, Παπαναστασίου Αγγελική, Πελέκη Γεωργία, Σπανοπούλου Μαρία, Στουπάκη Θάλεια, Τζερεμέ Θωμαΐς- Λυδία, Τζερεμές Χρυσοβαλάντης, Τζώλου Δανάη-Δήμητρα, Τζώλου Πηνελόπη, Τσάτσου Ζαχαρούλα, Τροχίδη Μικαέλα, Φράγκος Γεώργιος, Χατζοπούλου Φανή.
Και την συντονίζουν οι εκπαιδευτικοί: Αικατερίνη-Μαρία Ρόζη και Γεωργία Πράππα.
Σας περιμένουμε !!!


1 σχόλιο:

  1. H δράση μας με τίτλο Το μπλε κεράσι και το κόκκινο μπιζέλι έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην ενότητα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ του Athens Science Festival 2022, στην αίθουσα ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ το Σάββατο 22/10 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή