Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΡΑΜΥΘΟ…ΛΟΓΕΙΑ (14/23)

ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
 
Στο Βόρειο Πόλο γίνεται έκτακτο συμβούλιο των ξωτικών με τον Άγιο Βασίλη. Το λόγο πήρε το μεγαλύτερο από τα ξωτικά ο Αλφ ώστε να εξηγήσει τη κατάσταση! 
-Γνωριζετε  ότι στις φετινές γιορτές θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τη Κλιματική Αλλαγή! Εχουμε καυσωνα στη Νέα Υόρκη και στο Σίδνεϊ χιόνι! Ειναι λογικό; Ο μήνας έχει δυο Δεκεμβρίου! Σε είκοσι μέρες έχουμε Χριστούγεννα πως θα πραγματοποιήσουμε τις διανομές των δώρων όταν ο καιρός δεν βοηθάει! Καταστρέφονται οι γιορτές καθώς το Βόρειο Ημισφαίριο δεν θα έχει Λευκά Χριστούγεννα ενώ στο Νότιο Ημισφαίριο τέτοια εποχη όλοι πηγαίνουν για μπάνιο ενώ τώρα όλοι ετοιμάζονται να ανάψουν το τζάκι. Ακόμη δεν έχουμε χρόνο να εκπαιδεύσουμε τα ελάφια μας για αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα Δεν υπάρχουν Δάση για να μπορέσουμε έχουμε στολισμένα έλατα όταν αυτά έχουν καεί η ξεραθεί; Όλα θα μετατραπούν σε μια απέραντη λίμνη τώρα που λιώνουν οι πάγοι και οι πιγκουίνοι και οι αρκούδες θα εξαφανιστούν .Τιποτα δεν θα θυμίζει Χριστούγεννα! Καταστραφήκαμε!
 Ένας πανικός επικράτησε στην αίθουσα. Μιλούσαν όλοι ταυτόχρονα και περίμεναν τον Άγιο Βασίλη να δουν τι θα πει! Ο σοφός γλυκός Άι Βασίλης είχε ακούσει για αυτά από καιρό, περίμενε από καιρό τη σημερινή συνάντηση καθώς ήταν πια η ώρα να αλλάξουν κάποια πράγματα πριν είναι αργά! 
-Τα δώρα που στέλνω σε όλους δεν μπορούν να είναι πλέον για χρόνια πολλά  αλλά για χρόνια καλά! Καθώς πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για ολους! Αρα αυτό που θα πάρουν όλοι φέτος είναι μια σακούλα με σπόρους για λουλούδια και φυτά τα οποια θα είναι υπεύθυνος να τα φυτέψει και να τα περιποιηθεί ώστε αυτά να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν! Εάν γίνει από όλους αυτό θα επαναφέρουμε την ισορροπία στη φύση! Εμείς απο δίκη μας μεριά θα βοηθήσουμε με το εξής τρόπο! Θα πλέξουμε μια τεράστια κουβέρτα στην οποία θα κλείσουμε τη τρύπα που εμφανίζεται στην ατμόσφαιρα έτσι ώστε να βοηθήσουμε το φως του ηλίου να είναι ευεργετικό και όχι καταστροφικό με τις γνωστές συνέπειες έτσι ώστε και αυτό εσωτερικά να μπορέσει να αποκατασταθεί. Τα δώρα που θα πάρουν τα παιδιά θα είναι μόνο από ανακυκλώσιμα υλικά μαζί με ένα προσωπικό γράμμα που θα απευθύνεται σε αυτά και στους γονείς τους και θα λέει σε όλους αυτό που πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε το σπίτι μας! Πριν να είναι αργά! Η προσπάθεια θα είναι διαρκής και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων!!! Δεν σταματά στα Ευχολόγια! Για αυτό και πιάνουμε δουλειά  καλά μου ξωτικά! Πάμε λοιπόν ας κάνουμε και πάλι το κόσμο χαρούμενο!!!
Τα ξωτικά χάρηκαν με αυτά που είπε ο Άγιος Βασίλης και ετοίμασαν τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ τα ελαφάκια μπήκαν στα έλκηθρα και γέμισαν με τα δώρα! Τα χαμόγελα  ήταν πολλά και το σχέδιο εναλλακτικά Χριστούγεννα μπήκε σε εφαρμογή!!! Οι άνθρωποι έμαθαν να προσέχουν το περιβάλλον προστατεύοντας τα ζώα και τα φυτά! Η τρύπα στο ΟΖΟΝ μίκρυνε  σημαντικά και  έτσι άρχισε να μειώνεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου! Τα δάση ξανά μεγάλωσαν και επιτέλους επέστρεψαν τα Λευκά Χριστούγεννα, ενώ αντίστοιχα το καλοκαίρι στο Νότιο Ημισφαίριο. Οσο για τον Άγιο Βασίλη που παρακολουθούσε από το Βόρειο Πόλο έβγαλε τη γνωστή του κραυγή ΧΟ ΧΟ ΧΟ για μια ακόμη φορά τα είχε καταφέρει. 

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου