Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΡΨΙΘΕΑ
 
Πλούσια σε εκδηλώσεις διήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο. Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, ως «Κόκκινη Νύχτα», στην Γλυφάδα, όπου το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκινά από τις 6:00 το απόγευμα, και την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, η γιορτή συνεχίζεται στην Άνω Γλυφάδα (Τερψιθέα - Αγιο Τρύφωνα), ως «Κόκκινη Κυριακή», από τις 11:30 το μεσημέρι.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου η Γλυφάδα κάνει τη νύχτα μέρα! Πλούσιες εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις, ζωντανές συναυλίες, εορταστικά τραγούδια και μουσική από τη Φιλαρμονική και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου, τρενάκι, άμαξες, το γνωστό συγκρότημα τυμπανιστών Batala Atenas, παιδικές δράσεις και πάρτι απογειώσουν το κέφι, ενώ σε δέκα σημεία του εμπορικού κέντρου διανέμεται δωρεάν ζεστό κόκκινο κρασί (Christmas wine), Αη Βασίληδες μοιράζουν μπαλόνια και θα υπάρχει street Christmas music.
Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στον Άγιο Τρύφωνα, όπου εφορμούν Άγιοι Βασίληδες, μπάντες, τυμπανιστές και υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

🔴 Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 
 
📍 17:00: Santa Run: Εκκίνηση Αγγ. Μεταξά και Α. Παπανδρέου. 
📍 17:00: Το τρενάκι του Αη Βασίλη και οι άμαξές του αναχωρούν για ένα μαγικό ταξίδι στους δρόμους της πόλης. 
📍 18:00: Μουσικό ξεκίνημα της Κόκκινης Νύχτας με τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Γλυφάδας. 
📍 18:30-21:30: Οι τυμπανιστές Batala Atenas στολίζουν τη νύχτα με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
📍 18:00-20:00: Δρόμος των Ποιητών (Γρ.Λαμπράκη): Εκδήλωση για τα παιδιά με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ξωτικά, face painting, bubble show και πολλές άλλες εκπλήξεις. 
📍 19:30: Πλατεία Εσπερίδων: Συναυλία με το αγαπημένο συγκρότημα 1550.
📍 22:00: Πλατεία Εσπερίδων: Συναυλία με τη μοναδική ερμηνεύτρια Ιωάννα Σεβοπούλου.
📍 Καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διανέμεται ζεστό κρασί σε 10 σημεία του εμπορικού κέντρου αλλά και χιλιάδες μπαλόνια.
 

🔴 Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
 
📍 11:00-16:00: Το τρενάκι του Αη Βασίλη διασχίζει τη γιορτινή Άνω Γλυφάδα. 
📍 11:00: Οι άμαξες του Αη Βασίλη περιπλανώνται προσφέροντας βόλτες σε μικρά και μεγάλα παιδιά και χαρίζοντας αμέτρητα μπαλόνια σε όλους.
📍 10:30-13:00: Οι τυμπανιστές Batala Atenas μας παρασύρουν και μας ξεσηκώνουν σε μια χορευτική έκσταση.
📍 13:00: Συναυλία των Swingin Cats σε rock 'n roll και swing διάθεση💃🕺


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου