Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Μία Ευχάριστη Έκπληξη

Επίσκεψη Άι Βασίλη στο σχολείο
 
Χαρούμενο διάλειμμα από τα μαθήματα τους, με την συμβολή μιας κεφάτης ομάδας που ήταν ντυμένοι με χριστουγεννιάτικες στολές, έκαναν οι μαθητές του 3ου Γυμνάσιου Γλυφάδας, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.
Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας έκανε στάση έξω από το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας φέρνοντας τον Άγιο Βασίλη μαζί με τα ξωτικά του. Η εμφάνισή τους προσέλκυσε όσους μαθητές ήταν στο προαύλιο και τους καθηγητές που είχαν κενό.
Μοίρασαν στους μαθητές σκουφάκια του Άι Βασίλη και φυλλάδια πάνω στα οποία ήταν γραμμένα τα κάλαντα. Στη συνέχεια ακούστηκε χριστουγεννιάτικη μουσική, το έναυσμα για να δημιουργήσουν ευχάριστη διάθεση, με χορό, τραγούδι, γέλιο και χαρά.
Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του μετέδωσαν το γιορτινό πνεύμα τον Χριστουγέννων με όλη του την χαρά, το κέφι και την αισιοδοξία, προτρέποντας μαθητές και καθηγητές να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί τους, να περάσουν πολύ όμορφα.
Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, από την Επιτροπή Παιδεία του δήμου Γλυφάδας, η οποία έβαλε τους μαθητές σε ένα διασκεδαστικό κλίμα λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφήνοντας τους όμορφες στιγμές και χαμόγελα.

ΑΙΜΙΛΙΑΝΗ ΚΑΠΛΑΤΖΗ, ΜΥΡΤΩ ΜΠΟΛΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου