Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

«ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ»

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από τα γυμνάσια της Δ’ Αθήνας άφησαν τα θρανία και συναντήθηκαν στα γήπεδα της Γλυφάδας με σκοπό την καλλιέργεια της  άθλησης και της αγωνιστικότητας χωρίς την ένταση του αποτελέσματος αφού απουσίαζε η βαθμολογική αξιολόγηση . Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας συμμετείχε με τρεις ομάδες,  μπάσκετ και ποδόσφαιρο αγοριών και βόλεϊ κοριτσιών.
Οι αγώνες διεξήχθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ», που διοργάνωσε το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δ' Αθήνας σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και τις αθλητικές ομοσπονδίες: Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο), Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 (Ε.Ο.Κ), Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.), Διελκυστίνδας (Ε.Ο.Δ.) και το BeActiveHellas.
Οι ομάδες απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες αφού εστίασαν στο παιχνίδι και αυτό έκανε χαρούμενα παιδιά. Το 3ο Γυμνάσιο αγωνιστικά τα πήγε πολύ καλά! Οι νίκες ήταν περισσότερες από τις ήττες, Ειδικά η ομάδα μπάσκετ είχε μόνο νίκες.
Την θαυμάσια ατμόσφαιρα που κάλυπτε η χαρά της άθλησης την χάρηκαν και οι συνοδοί καθηγητές, Χρύσα Γεωργακάκη,  Παυλίνα Φυσάκη και Ιωάννης Μπαλαμούτης.
Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες μαθητές.
Η φωτοειδησεογραφία από τους αγώνες είναι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου