Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Εκπαιδευτική θεατρική παράσταση

Το νεράκι κύκλους κάνει

Το θεατρικό έργο «το νεράκι κύκλους κάνει», που δημιούργησε η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, έχει παρουσιαστεί μια φορά, στο Αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόσφατα, μια από τις τρεις σκηνές του έργου, στο δημοτικό θέατρο «Μ. Μερκούρη» στην Άνω Γλυφάδα.  

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση η οποία έχει λάβει διάκριση σεναρίου για το επιστημονικό περιεχόμενο του.  Παρουσιάζει τον κύκλο του νερού, με αριστοτεχνικά διδακτικό τρόπο, που επιτυγχάνεται με τον αρμονικό συνδυασμό σεναρίου, σκηνοθεσίας, μουσικής και ηθοποιίας.
Η διάρκειας 25’ θεατρική παράσταση μπορείτε να την απολαύσετε πατώντας ΕΔΩ.
Παίζουν οι μαθητές: Αλτανοπούλου Γεωργία, Άνθη Δήμητρα, Γιαλτίζογλου Ευφροσύνη, Καραβασίλη Πανωραία, Κεφάλα Ελισάβετ, Δερμάτης Σπύρος, Διαμαντοπούλου Μαρία, Κονδυλούδη Ελευθερία, Κυρίτση Ελένη, Μακράκης Αλέξανδρος και Παπαδάκης Ιωακείμ. Την μουσική επένδυση επιμελήθηκαν οι μαθήτριες: Καραβασίλη Πανωραία και Μακρή Ειρήνη.
Το σενάριο, την σκηνοθεσία και την διδασκαλία του έργου στα παιδιά ανέλαβαν οι καθηγήτριες: Αθανασίου Αικατερίνη, Δοκοπούλου Αικατερίνη και Ρόζη Αικατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου