Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ



ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Την βασιλόπιτά της κόβει η Ένωση Γονέων Γλυφάδας, εκδήλωση στην οποία οποία δίδονταιι και τιμητικές διακρίσεις προσώπων που σχετίζονται με την αξιοπρόσεκτη πορεία τους στην παιδαγωγική ενίσχυση των σχολείων της Γλυφάδας. Πρόκειται για την ανασκόπηση των σχολικών δράσεων του προηγούμενου σχολικού έτους των οποίων η σπουδαιότητα διαχέεται έξω από το σχολικό συγκρότημα των δημιουργών.

Η σύναξη αυτή πραγματοποιείται της Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 7:00 το βράδυ στην αίθουσα τελετών του ΕΠΑ.Λ. Γλυφάδας (Ιλίου 17 & Αγαμέμνονος, παράλληλος της Γούναρη, πλησίον της Εφορίας). Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και στο τέλος δεξιώνονται οι παρευρισκόμενοι.
Το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας τιμάται με διπλή διάκριση. Πρόκειται να τιμηθεί ο πρώην διευθυντής του σχολείου Αλέξης Καπόπουλος για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του τόσο στα σχολεία της Γλυφάδας που υπηρέτησε ως καθηγητής όσο και από τις θέσεις εκπαιδευτικής διοικητικής ευθύνης.
Οι μαθητές και οι καθηγητές της δημοσιογραφικής ομάδας του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας που διαγωνίστηκε και ανέδειξε έναν από τους πέντε εκπροσώπους της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο της Επιστήμης. Προσπάθεια η οποία στηριζόταν στις ικανότητες των μαθητών που καλλιεργήθηκαν στο σχολείο!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου