Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

«Οδύσσεια στο Διάστημα»

Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο εαρινός κύκλος διαλέξεων

«Οδύσσεια στο Διάστημα, 1977-2020: Το επικό ταξίδι των Voyager Ι και II από τη Γη στο Διάστημα», είναι το θέμα της ενδιαφέρουσας διάλεξης, που ανοίγει την «αυλαία» του εαρινού κύκλου στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο  (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας.

 Εισηγητής ο διεθνώς αναγνωρισμένος και καταξιωμένος καθηγητής της Επιστήμης του Διαστήματος, Σταμάτης Κριμιζής. Η διάλεξη πραγματοποιείται την Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα,     στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατ. Ρωμυλίας 123), με ελεύθερη είσοδο.
Στο πλαίσιο του εαρινού κύκλου στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο  (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας έχουν προγραμματιστεί δέκα ακαδημαϊκές διαλέξεις. Τρεις από το χώρο των Φυσικών Επιστημών, τρεις από τον τομέα της Ψυχολογίας και τέσσερις από τον τομέα των Επιστημών Υγείας, ένα Αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας, καθώς και  μία Πανηγυρική Ομιλία για την 25η Μαρτίου.
Η Αίτηση - Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το ΔΕΑΠ Γλυφάδας (Εαρινό Εξάμηνο 2020) βρίσκεται ΕΔΩ και για το πρόγραμμα των διαλέξεων πατήστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου