Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Καλοκαιρινές διακοπές

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η περίοδος από τη λήξη των μαθημάτων (για φέτος) μέχρι την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς,  που φέτος είναι 7 Σεπτεμβρίου. Ας γίνει χρονικό διάστημα υπέρβασης από την καθημερινότητα!

Η καταναλωτική κοινωνία τις έχει συνδέσει αποκλειστικά με ταξίδια σε τόπους αναψυχής. 
Διακοπές είναι να κάνουμε δραστηριότητες που οι καθημερινές υποχρεώσεις  δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε. Να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο να βρεθούμε με τους φίλους, να γνωρίσουμε τον τόπο μας και να απολαύσουμε τις ομορφιές του...
Η χαλάρωση του καλοκαιριού προσφέρεται και για διάβασμα, εννοείται όχι σχολικών βιβλίων. Προτάσεις βιβλίων υπάρχουν στο Διάλειμμα που διευκολύνουν την επιλογή. Υπάρχει και η δυνατότητα το βιβλίο που διαβάσατε και σας άρεσε να το προτείνετε και σε άλλους. Γράψτε την παρουσίασή του και στείλτε το στο email του Διαλείμματος να αναρτηθεί. 
Προσφέρεται και για θερινό κινηματογράφο. Με τους γονείς ή με την παρέα απολαμβάνετε την ταινία της αρεσκείας σας κάτω από τον έναστρο ουρανό! 
Υπάρχουν οι συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις που δειλά κάνουν την εμφάνισή τους! 
Στο μπλογκ αναρτώνται και προτάσεις ψυχαγωγίας που παρουσιάζονται στην ευρύτερη περιοχή αλλά και αυτές που προβάλλονται διαδικτυακά.
Ό,τι κι αν κάνουμε ας έχουμε υπόψη και τα μέτρα πρόληψης διάδοσης του κορωνοϊού. Να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στα ηλικιωμένα και ευπαθή, αλλά αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
                                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου