Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μαθητικός διαγωνισμός σχεδίου

Για τα μπλουζάκια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών
Διεξάγεται διαγωνισμός σχεδίου για T-shirt με θέμα την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (European Day of Languages), με απόφαση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe) .Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές σχεδιάζουν  ένα πρωτότυπο σχέδιο.  Το καλύτερο που θα αξιολογηθεί, γίνεται το επίσημο μπλουζάκι της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών του 2021.

Το σχέδιο (ή η εικόνα ή τα γραφικά) να αφορά τις γλώσσες, όχι τις χώρες. Επομένως, να μη χρησιμοποιήσετε σημαίες ή κάτι παρόμοιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 3 χρώματα. Εάν έχετε εκδοχές με διαφορετικά χρώματα, να μας τις στείλετε όλες με ένα μέιλ και η επιτροπή επιλέγει εκείνες που της αρέσουν περισσότερο.
Να θυμάστε ότι χρειαζόμαστε ένα απλό σχέδιο το οποίο δεν είναι πολύ περίπλοκο και που δεν έχει μικρές λεπτομέρειες. Αυτό θα αυξήσει την ποιότητα της εκτύπωσης.
Το σχέδιο δεν μπορεί να ξεπεράσει τις ραφές ενός Τ-shirt και πρέπει να τοποθετηθεί στην μπροστινή όψη. Να μη ξεχάσετε ότι η μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης είναι 30 εκ. x 30 εκ.
Το σχέδιο δεν μπορεί να περιέχει λογότυπα ή υλικό τρίτων που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Προθεσμία υποβολής σχεδίων είναι η 31η Δεκεμβρίου 2020
Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου