Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

 51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στο Πεδίον του Άρεως ξεκίνησε το 51ο Φεστιβάλ βιβλίου το οποίο θα διαρκέσει ως τις 17 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο. Παρουσιάζονται χιλιάδες τίτλοι βιβλίων, περιλαμβάνονται οι πρόσφατες αλλά και οι κυκλοφορούσες παλαιότερες εκδόσεις.
Το κεντρικό αφιέρωμα του φεστιβάλ έχει τίτλο «Γυναίκα – πολυσύνθετο ανάγνωσμα» και είναι επικεντρωμένο στην προσφορά των γυναικών στις Τέχνες και τα Γράμματα, αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο πέρασμα των χρόνων και στο σήμερα. Συνοδεύεται από σειρά εκδηλώσεων, όπως συναυλίες, ομιλίες και παρουσιάσεις.
Οι ώρες λειτουργίας της μεγάλης γιορτής του βιβλίου είναι: Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 – 22:30, Παρασκευή και Σάββατο: 18:00 – 23:00 και Κυριακή: 10:30-15:00 και 18:00-22:30.
Διοργανωτές του Φεστιβάλ είναι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, η Περιφέρεια Αττικής και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), σε συνεργασία με το Μικρό Παρίσι των Αθηνών και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών και με την υποστήριξη της Vestart.  
Προτείνεται να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όποια αποφασίσετε να τα αποκτήσετε φροντίστε να τα προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μας. Οι τιμές πώλησης στις εκθέσεις είναι οι πιο ακριβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου