Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Μουσική παράσταση

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η γιορτή της Μητέρας παραδοσιακά γιορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου, την ημέρα που η Ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει την Υπαπαντή του Χριστού. Αυτήν την ημέρα τιμά την μητέρα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Ο Προφήτης Ηλίας» με ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο.
Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία «Μελωδοί» του Συλλόγου παρουσιάζει τη μουσική μυσταγωγική παράσταση: «Την Μητέρα εν ύμνοις μεγαλύνομεν», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 6:30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας 123). Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του μαέστρου και ερμηνευτή, Σωτήρη Δογκάνη. Στο πιάνο συνοδεύει η σολίστ και σοπράνο Κατερίνα Μεγάλου. 
Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Ο Προφήτης Ηλίας» φέτος γίνεται 20 ετών και έχει πλούσια και ποιοτική πολιτισμική δραστηριότητα που στηρίζεται στις παραδόσεις του τόπου μας όχι με την στατική μορφή του φολκλόρ. Καλλιεργεί τις παραδόσεις με την διαχρονική τους αξία και εξέλιξη, ως ζωντανή διαδικασία. Προσαρμοσμένες, όπως αρμόζει, στην σημερινή κοινωνική πραγματικότητα. Επιτυγχάνοντας τη δημιουργική και διαχρονική αξιοποίησή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου