Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

Ποδοσφαιρικές συναντήσεις μεταξύ των τμημάτων του σχολείου διοργάνωσε το 3ο Γυμνασίου Γλυφάδας με σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και την προαγωγή της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της δημιουργικότητας μέσα από το παιχνίδι.

Οι αγώνες που διεξήχθησαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 του σχολείου θύμιζαν ομάδες της γειτονιάς που νικητές και ηττημένοι εστίαζαν στην απόλαυση του παιχνιδιού και δευτερευόντως στο αποτέλεσμα!
Ο τελικός διεξήχθη την Δευτέρα 27 Μαΐου ανάμεσα στο Γ2 και το Γ3 υπό τις θερμές και εκδηλωτικές επευφημίες των θεατών μαθητών.
Ήταν αγώνας μεταξύ δύο δυνατών και ισάξιων ομάδων, μία αμφίρροπη συνάντηση που ήταν δύσκολο να προβλεφτεί ο νικητής. Και σε αυτές τις αναμετρήσεις το αβέβαιο αποτέλεσμα το ορίζει αυτός που αξιοποιεί αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. 
Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Γ2 που επικράτησε αυτής του Γ3 με σκορ  3-2, αξιοποιώντας την τεχνική και την ομαδικότητα των παικτών της.
Στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς  ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Μιχαλακάκος και Νίκος Τσαμπίρας. Τον συντονισμό της διοργάνωσης είχε η καθηγήτρια Χρύσα Γεωργακάκη.

Πλούσια φωτοειδησεογραφία βρίσκεται ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου