Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Την στηρίζουμε ηθικά και υλικά

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αγάπης για την Μυρτώ

Ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας για τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, την 22χρονη Μυρτώ της Πάρου και όλης της Ελλάδας, διοργανώνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο Δήμος Γλυφάδας. Είναι ένα φιλανθρωπικό τουρνουά Αγάπης και Φιλίας, το οποίο διεξάγεται από τις 11:00 το πρωί έως τις 03:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Γλυφάδας (Φοίβης 14 και Μεταξά), με τη συμμετοχή 20 φορέων. 

Σκοπός, η στήριξη της Μυρτούς, που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο από την τραγική περιπέτειά της στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012, καθώς και η στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας. Αντί εισιτηρίου προσφέρονται τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και η Μυρτώ υποστηρίζεται με την αγορά ενός μικρού βιβλίου με την ιστορία της, για το οποίο κάθε ένας δίνει ό,τι ποσό έχει δυνατότητα. Να μπορέσει η κοπέλα να πάει στη Ρωσία να υποβληθεί σε θεραπεία. Να βελτιώσει την υγεία της …
Στην Πάρο, στις 22 Ιουλίου 2012, η 16χρονη τότε Μυρτώ έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης, από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βάκας. Της επιτέθηκε γιατί «του άρεσε», τη βίασε, τη χτύπησε βάναυσα και την άφησε μια ανάσα πριν τον θάνατο σε έναν βράχο, πλημμυρισμένη στα αίματά της. 
Οι συμμετέχοντες φορείς είναι: Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Υπουργείο Πολιτισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Ελληνική Αστυνομία, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, ΕΡΤ, τόν SPORT FM, τήν ΣΤΑΣΥ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς), τήν ΠΟΕ-ΔΟΥ,  ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΟΥΝΕΣΚΟ Νοτίων Προαστίων, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Molten, ART TV, DDAY,  Ομιλος Ξυνή, Θουκυδίδειο, Couros Club, Ζευς.
Στο φιλανθρωπικό τουρνουά Αγάπης και Φιλίας έχουν δηλώσει συμμετοχή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και καλλιτέχνες.
Να πάμε γιατί η Μυρτώ χρειάζεται να την στηρίζουμε ηθικά και υλικά!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου