Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Πλούσια διπλή χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας. Το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, η «Κόκκινη Νύχτα», στην Γλυφάδα, όπου το ψυχαγωγικό πρόγραμμα διαρκεί από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Την επομένη,  την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, η γιορτή συνεχίζεται στην Άνω Γλυφάδα (Τερψιθέα - Αγιο Τρύφωνα), η «Κόκκινη Κυριακή», από τις 12:00 το μεσημέρι.

Στην Γλυφάδα, η Αγγέλου Μεταξά, από τις 2:00 το μεσημέρι, είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα. Στις 4:00 ξεκινά από την πλατεία Κατράκη, το Christmas Run. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά ντυμένοι Αη Βασίληδες με στολή που θα τους δοθεί δωρεάν για να  συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου που θα τους μείνει αξέχαστος. Περιλαμβάνει ακόμα παρέλαση γιγαντομασκώτ και τυμπανιστών, σόου με νέον, άμαξες με άλογα και χιλιάδες κόκκινα μπαλόνια γεμίζουν το εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ το τρενάκι του Δήμου είναι στους δρόμους από τις 11 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Η Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας χαρίζει υπέροχες μελωδικές στιγμές. Δύο συναυλίες πραγματοποιούνται στην πλατεία Εσπερίδων, οι Sixteen String, στις 8:00, σε ρυθμούς μπλουζ ροκ   και ο Χρήστος Δάντης, 9:00 το βράδυ, δίνει τον δικό του ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.
Στην Άνω Γλυφάδα, υπάρχει παρέλαση στην Γεννηματά με γιγαντομασκώτ, τυμπανιστές, Αη Βασίληδες,σόου με νέον και άμαξες με άλογα. Δύο συναυλίες δίνονται  στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, με την Χρυσανθεμίς στις 1:00 και τον Κώστα Μαρτάκη στις 2:00 το μεσημέρι. Παράλληλα το τρενάκι του Δήμου θα κάνει βόλτες τους επιβάτες του στις γειτονιές της Άνω πόλης.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα υπάρχει στις αφίσες που μεγεθύνονται. 
Παράλληλα δύο χριστουγεννιάτικα χωριά έχουν δημιουργηθεί στην κεντρική πλατεία Κατράκη (δίπλα από τον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην παραλία, καθώς και στο Οικολογικό Πάρκο της Ευρυάλης, πάνω από το παλαιό αεροδρόμιο) περιμένουν μικρά και μεγάλα παιδιά για να τους χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου