Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

GREASE (Γκρηζ)

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ, ΚΕΦΑΤΟ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ROCK "n" ROLL ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ 

Ένα εκπληκτικό διαχρονικό θεατρικό μιούζικαλ, το GREASE  (Γκρηζ), παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «ΕΜΕΙΣ», στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Δίδονται δύο παραστάσεις, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις  07:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι δωρεάν , με ελεύθερη συνεισφορά για την «ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ».

Το έργο έγινε ευρύτερα γνωστό από την κινηματογραφική του μεταφορά,  με τους Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον, στο ξεκίνημα της καριέρας τους.  Ως θεατρική παράσταση, είναι από τις μακροβιότερες στην ιστορία του  «Μπρόντγουεϊ».
Πρόκειται για απολαυστικό, κεφάτο, νεανικό μιούζικαλ με άφθονα και εξαιρετικά τραγούδια σε rock ‘n’ roll μελωδίες και πολύ χορό. Η ιστορία αφορά έναν νεανικό καλοκαιρινό ερωτικό ειδύλλιο που αναπάντεχα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το φθινόπωρο, στο σχολείο! Έργο που σημάδεψε τις καρδιές των εφήβων και συνεχίζει να συναρπάζει κάθε νεανική καρδιά.
Πρωταγωνιστούν πολλές κυρίες του Συλλόγου γυναικών και αρκετοί άνδρες, είναι έργο που χρειάζεται πολλούς ηθοποιούς και με γκεστ σταρ την Μπέσσυ Αργυράκη. Το κείμενο, την σκηνοθεσία και την κινησιολογία επιμελήθηκε η Μαρία Κορωνέλλου. Τις δε  χορογραφίες φρόντισε η Σούλα Γκόρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου