Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Επιστημονική διάλεξη

Ανθρώπινες αποφάσεις και σύγχρονες τεχνολογίες

Η λήψη αποφάσεων ήταν τέχνη που στηριζόταν στις προσωπικές ικανότητες που θεμέλιο τους ήταν η εμπειρία. Στην εποχή μας η τεχνολογία της πληροφορικής έχει αλλάξει το τοπίο και στο πεδίο λήψης αποφάσεων.

Εισάγει και προβληματίζει  για τις δυνατότητες της σημερινής εποχής  η επιστημονική διάλεξη με θέμα «Ανθρώπινες αποφάσεις και σύγχρονες τεχνολογίες» του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Νικήτα Ασημακόπουλου, στο πλαίσιο του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστήμιου (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γ.Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123), με ελεύθερη είσοδο.
Ο κ. Ασημακόπουλος επιπλέον είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του μεταπτυχιακού Προγράμματος CSAP  (Mastering Program) καθώς και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Πρόεδρος του European Union for Systemics, που αποσκοπεί στην προώθηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο της συστημικής έρευνας και των εφαρμογών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου