Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

CINE-ΜΑΡΙΛΕΝΑ

ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Δροσερή, άνετη, και ευχάριστη βραδινή έξοδος, ως επιλογή είναι  ο θερινός κινηματογράφος. Στην Τερψιθέα λέγεται «Μαριλένα»! Ψυχαγωγία που συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη τεχνολογία. 
Είναι μια όαση, που δεν έγινε πολυκατοικία, με πλούσια περιμετρική βλάστηση, άνετα καθίσματα που δεν ιδρώνεις, με αραιή διάταξη. Απολαμβάνεις την ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό, σε μια μεγάλη οθόνη, η οποία καλύπτει όλο το μήκος της θεατρικής σκηνής, ενώ για την προβολή και τον ήχο χρησιμοποιούνται  τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.
Η επιλογή των ταινιών καλύπτει μεγάλο εύρος απαιτήσεων και όλες τις ηλικίες. Προβάλλονται  έργα της πρόσφατης παραγωγής αλλά και παλαιότερες δημιουργίες που έλκουν το ενδιαφέρον. Υπάρχει και παιδικό πρόγραμμα με ταινίες και θέατρο.
Η «Μαριλένα» βρίσκεται στην οδό Αιγύπτου 123, και το πρόγραμμα των ταινιών είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του σινεμά, https://marilena.com.gr/  πληροφορίες δίνονται και στα τηλέφωνα: 2109632260, 2109612229.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι λογικές, κοστίζει 7€ το κανονικό, αλλά παιδιά, φοιτητές και άτομα άνω των 65 ετών έχουν μειωμένη είσοδο με 5€, καθώς και όσοι  προσέλθουν Τρίτη και Τετάρτη. 
Η «Μαριλένα» λειτουργεί από το 1962 και είναι συνυφασμένη με την εξέλιξη της Τερψιθέας αλλά και ο παλαιότερος (και μοναδικός παραδοσιακός) εν λειτουργία θερινός κινηματογράφος της Γλυφάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου