Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

84ος Μαθητικός Διαγωνισμός Μαθηματικών

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει τον 84o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, «Ο ΘΑΛΗΣ», στα Μαθηματικά στον οποίο το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας έχει παράδοση επιτυχημένων συμμετοχών. Απευθύνεται σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών  και των Επαγγελματικών Λυκείων. 
Οι  συμμετοχές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας δηλώνονται στον υποδιευθυντή Χρήστο Καραμέρο, μέχρι και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Ο διαγωνισμός διεξάγεται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, τις ώρες 9:00-12:00 και απαρτίζεται από τέσσερα (4) θέματα πλήρους ανάπτυξης. Ο χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού θα είναι σχολείο της Γλυφάδας, με πιο πιθανή επιλογή το 3ο Γυμνάσιο και θα το πληροφορηθούν, από το σχολείο, την ερχόμενη εβδομάδα. 
Οι μαθητές που πρόκειται να λάβουν μέρος τους προσφέρεται μια δυνατή ευκαιρία να δοκιμάσουν την ικανότητά τους στα μαθηματικά, καθώς και να αποκτήσουν διαγωνιστική εμπειρία που θα τους ωφελήσει στο άμεσο μέλλον! 
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Πανεπιστημίου 34, Αθήνα) στα τηλέφωνα: 210-36.16.532, 210-36.17.784, στο e-mail: info@hms.gr και στην ιστοσελίδα: www.hms.gr  καθώς και από τους μαθηματικούς του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου