Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Athens Science Festival 2023

Πειράματα αφιερωμένα στα κορίτσια!

Εμείς στα κορίτσια αφιερώνουμε όχι μόνο λουλούδια αλλά και πειράματα! Εξ άλλου σήμερα  είναι η μέρα τους! Η Διεθνής ημέρα κοριτσιού!
Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε ότι μάθαμε από γυναίκες επιστήμονες και όχι μόνο, το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου,  στο Athens Science Festival 2023, στο Γκάζι, κτίριο Μηχανουργείο - Νέοι Φούρνοι. 
Μέσα από μοναδικά διαδραστικά εκθέματα και εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης, από πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών, θα έρθετε  σε επαφή με διάφορους επιστημονικούς κλάδους, ώστε να ανακαλύψετε τις κλίσεις σας και να μπορέσετε να διαμορφώσετε το μέλλον σας!
Η ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας  αποτελείται από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου:
1. Αδάμ Άγγελος
2. Αρμενάκης Βασίλης
3.Βαγενάς Βασίλης
4. Βάσσου Κάλια
5.Γεωργιλόπουλος Διονύσης
6. Ζήκος Κωνσταντίνος
7. Ζιώγα Διάνα
8. Καλαούζη Χαρά
9.Καρρά Δώρα
10. Καρρακάς Ιωσήφ
11. Κιούσση κωνσταντίνα
12. Κουιρουκίδου Ροδάνθη
13.Κοντάνα –Ζώτου Ανδρομέδα
14. Κωσταράς Ιωάννης
15. Μπερναρδίνη Ζωή
16. Παπαπαντελίδης Μίλτος
17. Σταματάτου Εθελίνα
18. Σταυρόπουλος Σταύρος
19. Τζώλου Πηνελόπη
20  Χαλκίδη Κωνσταντίνα
 και απο τις καθηγήτριες Πράππα Γεωργία, Φυσσάκη Πωλίνα και την υπεύθυνη σχολικού εργαστηρίου φυσικών επιστημών Ρόζη Αικατερίνη Μαρία.
Το Athens Science Festival 2023 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Επιστήμη Επικοινωνία - SciCo", το British Council και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ βρίσκεται ΕΔΩ . Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επιδείξεις πειραμάτων και διαλέξεις με επιστημονικό εκλαϊκευμένο  περιέχομενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου